Bettskenor och snarkskenor

Nästan alla gnisslar eller pressar tänder – såväl på dagtid som på nattetid. En del är omedvetna om det och förstår inte vilka konsekvenser denna överaktivitet kan ge på sikt. Tänderna kan slitas ner, man kan få muskelspänningsvärk eller käkledsbesvär som behöver åtgärdas.

Digital röntgen

Vi kan direkt få fram röntgenbilderna på dataskärmen och ställa snabbare och noggrannare diagnoser.

Estetisk tandvård

Med förkärlek för detaljer blir alla behandlingar estetiska, men för dig som vill ha ett vackrare leende erbjuder vi många alternativ. Du är alltid välkommen att diskutera individuella önskemål och förutsättningar som gäller för just ditt leende.

Oral protetik

Vi utför porslinsinlägg, porslinsonlay, kronor och broar för att ersätta förlorad tandsubstans eller tand.

Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder – det är som ett bevis på god hälsa och fräschör.

Tandimplantat

Implantat som ersättning för tänder ger dig ökad livskvalitet. Behandlingen ger en permanent och tillförlitlig lösning. Oavsett om du förlorat en, flera eller alla tänder och om det skett nyligen eller för flera år sedan kan tandimplantat ge dig nya fasta tänder.

Tandlossning

Tandlossning (parodontit) drabbar över 20 % av den vuxna befolkningen. Rökare löper större risk att drabbas av tandlossning. Är man dessutom redan sjuk är det extra viktigt att hålla en god munhygien.