Tandblekning

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en medmänniska med bländande vita tänder – det är som ett bevis på god hälsa och fräschör. Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig.

Tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla. Vi utför blekning av hela käkar eller enstaka tänder.

Viktigt innan man bleker sina tänder är att man blivit undersökt av en tandläkare. Man måste vara fri från både hål och beläggningar för att få ett bra resultat. Tandköttet bör vara fritt från inflammation, varför vi rekommenderar att man besöker en tandhygienist innan blekningen.

Långt ifrån alla har vita tänder naturligt. För en del av oss har vitheten minskat på naturlig väg med åren. Andra har faktiskt mindre vita tänder från början. De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna.

 

tandblekning